Meer Engeland Blog


Stedentrip Londen


Als u een stedentrip naar Londen wil maken kan u ten eerste kiezen uit verschillende vervoersmiddelen voor de heen- en terugweg. U kan met het vliegtuig, auto, trein en bus naar Londen gaan. Wanneer u met het vliegtuig gaat moet u wel vervoer regelen naar het vliegveld.

Hotels en bed & breakfasts
In Londen kan u verblijven in verschillende hotels en bed & breakfast.
U kan bijvoorbeeld gaan naar:

 • Holiday Inn Kings Cross
 • Montana
 • Royal National
 • The Regency
 • Royal Guest House
 • Barry House

 • Weekendje LondonStedentrip Londen
  Tijdens uw stedentrip naar London kan u talloze bezienswaardigheden bezoeken. U kan bijvoorbeeld naar Buckingham Palace, Dit is de woning van de Britse koningin. Om 11.00 uur kan u er de 45 minuten durende wisseling van de wacht zien. Bij het paleis hangt een schema op welke dagen dit gebeurt. De Parade of the Horse Guards vindt er dagelijks plaats. Buckingham Palace is geopend voor publiek wanneer de koninklijke familie op vakantie is in augustus en september.

  Tower Bridge
  U kan ook de Tower Bridge bezichtigen, dit is een basculebrug uit de Victoriaanse over de rivier de Thames. Naast Buckingham Palace en de Tower Bridge moet u zeker ook de Tower of London bezichtigen. De Tower of London is een oud fort gebruikt om de Noormannen tegen te houden. Hij werd ook gebruikt als Paleis en gevangenis, en nu als Museum. Vroeger werd het bewaakt door de Beefeathers. Eén van de Beefeathers is verantwoordelijk voor de raven die op de Tower of London leven. Men zegt als de raven de Tower of London verlaten dat het ongeluk brengt voor het koninkrijk.

  London DungeonLondon Dungeon
  Wat u zeker niet moet missen tijdens uw stedentrip naar Londen is London Dungeon, dit is een griezelmuseum. London Dungeon laat tientallen tentoonstellingen over gruwelijke personen en gebeurtenissen zien. U kan natuurlijk nog veel meer leuke bezienswaardigheden bezichtigen.

  Restaurants
  In Londen zijn er meer dan genoeg terrasjes, pubs en restaurants waar u kan eten tijden uw stedentrip naar Londen. Londen heeft maar liefst 47 restaurants met één of meer Michelin sterren.

  #stedentrip#londen#weekend

  Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 02 Mar 2013

  Meedoen?