Meer Engeland Blog


Trein naar Londen


Met de trein naar Londen is tegenwoordig een perfect alternatief voor het vliegtuig. Het is een stuk goedkoper en kost door de verbeterde verbindingen en hogesnelheidstreinen een stuk minder tijd dan voorheen. Bij vertrek vanaf Amsterdam CS bent u al na ongeveer vierenhalf uur in hartje Londen, en dat vaak voor minder dan 100 euro!

De Eurostar, Fyra en Thalystrein naar londen eurostar en thalys
De Eurostar trein naar Londen vertrekt tot 10 keer per dag vanaf Brussel-Zuid (Bruxelles-Midi). Na 2 uur komt u vervolgens in het centrum van Londen aan op station St. Pancras. De Eurostar biedt drie verschillende klassen om de reiziger van alle gemakken te kunnen voorzien. Betreffende de inchecktijd voor zowel vertrek vanaf Brussel-Zuid als bij de retour vanuit Londen geldt een inchecktijd van minimaal 30 minuten.

Om op Brussel-Zuid te komen kunt u gebruik maken van één van de twee hogesnelheidstreinen van NS Hispeed, de Fyra of de Thalys. De Thalys vertrekt vanaf Amsterdam CS, Schiphol en Rotterdam. De Fyra heeft naast deze vertrekpunten ook nog Breda als opstapplaats. Beide treinen hebben een uitvoerige dienstregeling en vertrekken meerdere keren per dag.

Bekijk de mogelijkheden op NS Hispeed.

De voordelen van een reis met de trein naar Londentrein naar londen st pancras
Naast de prijs zijn er een aantal andere voordelen verbonden aan een ritje met de trein naar Londen:
  1. Aankomst in het centrum van Londen op station St. Pancras.
  2. Niet gebonden aan locaties van vliegvelden. U kunt opstappen op elk station in de buurt om vervolgens de overstap te maken op de Fyra, Thalys of Eurostar
  3. Verschillende niveaus in comfort geven de reiziger de keus om ze meer budget of in luxe vervoerd willen worden.
  4. Een ticket van Eurostar is niet alleen een vervoersbewijs. Bij vertoning van het ticket wordt bij diverse musea en activiteiten korting gegeven!
  5. Een treinreis naar Londen is vriendelijker voor het milieu dan een vliegreis.
  6. In tegenstelling tot een vliegreis kunt u een (vouw)fiets meenemen in de Fyra en Eurostar. Wel dient de fiets gedemonteerd (voorwiel) en in een speciale fietshoes te worden vervoerd.

Tips voor een goedkope trein naar Londenglaasje wijn in de train naar londen
Boek tijdig uw reis! De kosten voor een kaartje zijn een stuk lager wanneer men tijdig boekt. Vergelijk daarnaast ook de verschillende aanbieders en acties om verzekert te zijn van de goedkoopst mogelijke prijs.

Vooral wanneer u in het oosten of zuiden van het land woont, kan het lonen de reistijd en prijs van een intercity bij u in de buurt te bekijken. Rechtstreeks reizen naar Brussel-Zuid kan dat voordeliger zijn.

Mocht u van tevoren niet zeker weten of de geplande trip ook daadwerkelijk zal doorgaan, dan kunt u voor een kaartje met de mogelijkheid tot annuleren/wijzigen kiezen. Deze optie is duurder, maar altijd goedkoper dan een weggegooid kaartje! De kosten van deze optie verschillen wanneer u met de Fyra of Thalys gaat en het is dus aan te raden vooraf goed te bepalen waar uw voorkeur ligt.

Bent u overtuigd en klaar om een heerlijk reisje Londen te boeken? Bekijk dan de mogelijkheden op NS Hispeed. Wanneer u alvast op zoek bent naar een slaapplek dan kunt u terecht bij: Vakantie in Engeland.

#trein#londen#eurostar#fyra#thalys#hogesnelheidstrein

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 15 Jan 2013

Meedoen?